Texnolog sahifasi

Ushbu sahifada sizning ishlab chiqarishingizga foyda keltiradigan va loyihalaringiz rivojiga yordam beradigan maqolalar joylashtirilgan.

    Pishloq tayyorlovchilar uchun kalkulyatorlar

    %
    g.

    3000 g 18% konsentratsiyali tuz eritmasi uchun sizga kerak bo‘ladi: 540 g tuz va 2460 g suv

    mm
    mm
    kg

    Retseptga mos kelishi uchun siz 0 kg bosim o‘rnatishingiz kerak.

    l.

    8 l sutni ivitish uchun sizga kerak bo‘ladi: 1.6 ml qattiq ferment.

    Agar siz sovuqda saqlangan pasterizatsiyalangan sutdan foydalansangiz, qo‘shimcha ravishda 1.6 ml 10% kalsiy xlorid eritmasi qo‘shing.
    Hisob-kitob natijalari faqat ma’lumot uchun. Har doim preparatning ko‘rsatmalarini va retsept bo‘yicha tavsiyalarni o‘qing.
    Ultra-pasterizatsiyalangan sutdan FOYDALANMANG.
    l.
    %
    l.
    %
    l.
    %
    ⚖️ g.

    Ko‘rsatilgan ingredientlardan siz taxminan 0% yogʻlilikdagi pishloq olasiz.

    Майлар билан тайёрланадиган йўмшоқ музқаймоқ учун калькулятор

    Ingredientlar bo‘yicha yog‘ va quruq modda hisoblash

    Olingan aralashma uchun: 0 kg massa, 0 kg yog‘, 0 kg quruq modda, yog‘ miqdori 0% va quruq modda 0%

    Ўсимлик ёғи мавжуд бўлган қатиқ маҳсулотлари учун ёғ миқдорини нормаллаш калькулятори

    Qatiq mahsulotlarida yog‘ miqdorini normallashtirish

    Yog‘: 0 g
    Yog‘: 0.05%
    Yog‘: 0 g
    Yog‘: 0 g
    Yog‘: 99.9%
    Yog‘: 0 g
    Umumiy yog‘: 0 g, Umumiy massa: 0 kg, Yakuniy yog‘ miqdori: 0%

    Krem tayyorlashda yog‘ fazasi

    Qaymoqli sut kalkulyatori

    Har bir ingredient massasini kiriting (kg). Oziq moddalari (BJU) qat’iy: Quruq sut — oqsil 34%, O‘simlik yog‘i (ZMJ) — yog‘ 99%, Shakar — uglevod 100%.

    Ingredient
    Massa, kg
    Oqsil, %
    Yog‘, %
    Uglevod, %
    Umumiy chiqish
    0 kg
    Jami oqsil
    0 kg
    Jami yog‘
    0 kg
    Jami uglevod
    0 kg

    Aralashma tarkibi (100 g uchun) ≈ Oqsil: 0.0% Yog‘: 0.0% Uglevod: 0.0% Suv: 0.0%