Pishloq tayyorlovchilar uchun kalkulyatorlar
3000 g 18% konsentratsiyali tuz eritmasi uchun sizga kerak bo‘ladi: 540 g tuz va 2460 g suv
Retseptga mos kelishi uchun siz 0 kg bosim o‘rnatishingiz kerak.
8 l sutni ivitish uchun sizga kerak bo‘ladi: 1.6 ml qattiq ferment.
Ko‘rsatilgan ingredientlardan siz taxminan 0% yogʻlilikdagi pishloq olasiz.
Майлар билан тайёрланадиган йўмшоқ музқаймоқ учун калькулятор
Ўсимлик ёғи мавжуд бўлган қатиқ маҳсулотлари учун ёғ миқдорини нормаллаш калькулятори
Krem tayyorlashda yog‘ fazasi
Har bir ingredient massasini kiriting (kg). Oziq moddalari (BJU) qat’iy: Quruq sut — oqsil 34%, O‘simlik yog‘i (ZMJ) — yog‘ 99%, Shakar — uglevod 100%.
Aralashma tarkibi (100 g uchun) ≈ Oqsil: 0.0% Yog‘: 0.0% Uglevod: 0.0% Suv: 0.0%