Texnolog sahifasi

Bu yerda biz foydali va qiziqarli bo'lgan maqolalarni joylashtiramiz

    Pishloq tayyorlovchilar uchun kalkulyatorlar

    %
    g.

    3000 g 18% konsentratsiyali tuz eritmasi uchun sizga kerak bo‘ladi: 540 g tuz va 2460 g suv

    mm
    mm
    kg

    Retseptga mos kelishi uchun siz 0 kg bosim o‘rnatishingiz kerak.

    l.

    8 l sutni ivitish uchun sizga kerak bo‘ladi: 1.6 ml qattiq ferment.

    Agar siz sovuqda saqlangan pasterizatsiyalangan sutdan foydalansangiz, qo‘shimcha ravishda 1.6 ml 10% kalsiy xlorid eritmasi qo‘shing.
    Hisob-kitob natijalari faqat ma’lumot uchun. Har doim preparatning ko‘rsatmalarini va retsept bo‘yicha tavsiyalarni o‘qing.
    Ultra-pasterizatsiyalangan sutdan FOYDALANMANG.
    l.
    %
    l.
    %
    l.
    %
    ⚖️ g.

    Ko‘rsatilgan ingredientlardan siz taxminan 0% yogʻlilikdagi pishloq olasiz.